"El bloc del Granés"

Escola Ramon Macip- Dolors Granés. Cardedeu
  • Aules virtuals
  • La Güeb del Granés
  • rss
  • Inici
  • El bloc
  • Nosaltres
  • L’Escola
  • Correu

Cuina Argentina

25 maig 2012

Recepta de crestes argentines:

Eines:

  • Un bol
  • Un ganivet
  • Una cullera
  • Una paella

Ingredients:

  • 1 paquet d’hòsties
  • 400 g de carn picada de vedella
  • 2 ous
  • ¼ de ceba
  • Una mica d’orenga
  • Una mica de pebre
  • Una tassa d’oli
  • Una mica de sal
  • Un got d’aigua
  • Olives (opcional)

Preparació pas a pas:

La carn es talla amb un ganivet a trossos petits (si ja ve tallada, no cal). Es fica a fregir a la paella la ceba i s’afegeix la carn i saltegem. Afegim l’orenga i el pebre, fiquem les olives (opcional). Donem voltes al sofregit i ja es retira del foc.

 

En un bol fiquem l’oli i la sal, amassem fins que no s’enganxi als dits. Es formen les crestes, s’omplen i es pinten amb aigua pels extrems per tal que quedin ben segellades. Fiquem al forn 15 min a  180º.

Si voleu, podeu pintarles amb rovell d’ou per tal de que quedin deurades.

Ja està fet. Es poden servir tèbies o fredes.

Bon Profit!

Catalina Brey Maneff Àlex Gimènez Montes

Equip de redacció:

Thriller i La màfia

 

 

 

 

 

 

Categories
Cuina
Comentaris RSS
Comentaris RSS
Retroenllaç
Retroenllaç

« Esports paralímpics Sant Hilari »

Fer un comentari

Feu clic aquí per cancel·lar la resposta.

 

Temes

  • Col·laboracions (1)
  • Cuina (1)
  • Esports (1)
  • Festes/Tradicions (1)
  • General (3)
  • Opinió (3)
    • Recomanem (2)
  • Sobre l'escola (5)
  • Sortides/Viatges (1)

Què busqueu?

Data d’edició

maig 2012
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
    ag. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
rss Comentaris RSS valid xhtml 1.1 design by jide powered by Wordpress get firefox